24 Απριλίου 2024 / 1:47 πμ
24 Απριλίου 2024 / 1:47 πμ

Σοκ στην Ιταλία: Νεκρός ο 31 χρονος αρχηγός της Φιορεντίνα Ντάβιντε Αστόρι

από fimotro

Ο 31χρονος, αρχηγός της Φιορεντίνα και διεθνής με την Ιταλία, άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα του, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Ουντινέζε.

Ο Αστόρι πριν από μόλις δύο εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Είχε 14 συμμετοχές με την εθνική Ιταλίας.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1987, ο διεθνής Ιταλός στόπερ άρχισε την καριέρα του στην ερασιτεχνική Ποντίσολα, στη συνέχεια πήγε στις ακαδημίες της Μίλαν και το 2006 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα των «ροσονέρι». Το 2008 μεταγράφηκε στην Κάλιαρι, με την οποία είχε 174 συμμετοχές.

Τη σεζόν 2014-15 μετακόμισε στη Ρόμα αποτελώντας μαζί με τον Κώστα Μανωλά το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των «τζιαλορόσι». Στη Φιορεντίνα αγωνίστηκε αρχικά δανεικός τη σεζόν 2015-16 και κατόπιν αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή.

Αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής

Η οργανωτική επιτροπή της Serie A αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων της 27ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα