29 Μαρτίου 2024 / 5:02 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:02 μμ

Σοκαριστικό βίντεο: Χούλιγκαν συνθλίβει κεφάλι αντιπάλου με… βράχο!

από fimotro

Ένα απίστευτο και ταυτόχρονα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Κόστα Ρίκα, όταν κατά τη διάρκεια βίαιων επεισοδίων στην πόλη Καρτάγο μετά από ποδοσφαιρικό ματς, χούλιγκαν αποπειράθηκε να σκοτώσει αντίπαλο με μια τεράστια πέτρα και πλέον αναζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

27 Αυγούστου 2017… Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην περιοχή Καρτάγο της Κόστα Ρίκα έχει μόλις τελειώσει. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούονται βάναυσα στους γύρω δρόμους. Η αστυνομία επιλέγει να μην παρέμβει. Η κατάσταση στους δρόμους ξεφεύγει. Τέσσερις χούλιγκαν καταφέρνουν να εγκλωβίσουν έναν αντίπαλο. Τον ρίχνουν στο έδαφος και τον κλωτσούν με όλη τους τη δύναμη το κεφάλι και στο σώμα. Ο οπαδός φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του. Τότε, ένας από τους τέσσερις χούλιγκαν σηκώνει μία μεγάλη πέτρα και την πετά με δύναμη στο κεφάλι του πεσμένου άνδρα.

Οι εικόνες από τις άνευ ορίων συγκρούσεις, προκάλεσαν την αντίδραση της αστυνομίας. Η τελευταία δεν παρενέβη ώστε να αποτρέψει τη συγκεκριμένη και άλλες ενέργειες, αλλά πλέον αναζητά τον οπαδό της Heridanio που πέταξε την πέτρα στο κεφάλι του αντιπάλου του, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο άνδρας που πέταξε την πέτρα είναι γνωστός στις δυνάμεις ασφαλείας ως «Γκονζάλεθ» και έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ανθρωποκτονία, αλλά κατάφερε να γλιτώσει.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια και τη στιγμή της επίθεσης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα