28 Μαρτίου 2024 / 4:21 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:21 μμ

Σοκαριστικό βίντεο με μουσουλμάνο να επιτίθεται με μαχαίρι σε άνδρα στο Παρίσι

από fimotro

Σοκ  έχει προκαλέσει στη Γαλλία  η επίθεση με μαχαίρι από ένα  άνδρα ντυμένο με μουσουλμανική περιβολή κατά πελάτη σούπερ μάρκετ που κρατούσε ένα κουτί από μπύρες. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού το βράδυ της Τρίτης σύμφωνα με την εφημερίδα Le Point η οποία έσωσε στη δημοσιότητα και βίντεο. Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας που κρατά ένα κουτί από μπύρες να βγαίνει από το σούπερ μάρκετ όταν είναι αντιμέτωπος με έναν άνδρα με μαχαίρι το οποίο είχε κρύψει στα ρούχα του. Το θύμα έβαλε μπροστά το χέρι του ενώ ένας από τους φίλους του άρπαξε το θύτη από το λαιμό και τον απώθησε. Όχι πριν προλάβει να τραυματίσει επιπόλαια τον φίλο του.

Ο δράστης που γεννήθηκε στο Παρίσι το 1996 συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης και σύμφωνα με τις Αρχές δεν έπαιξε ρόλο στην επίθεση η ριζοσπαστικοποίηση.  Ωστόσο οι Αρχές πρέπει ακόμη να διευκρινίσουν το κίνητρο της επίθεσης και αν ο θύτης ήξερε το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα