19 Απριλίου 2024 / 10:19 πμ
19 Απριλίου 2024 / 10:19 πμ

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του δολοφόνου των Αγίων Αναργύρων

από fimotro

Ο 46χρονος αρχιφύλακας Χρήστος Ζαπανιώτης με καταγωγή από το Αγρίνιο, υπηρετούσε από το 1996 στη φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και συγκεκριμένα στο πλευρό του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Στη συνέχεια είχε μετακινηθεί στη φρουρά της Βουλής. Από εκεί τα τελευταία χρόνια αποσπάστηκε εκ νέου στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού. Το 2011 πέρασε με επιτυχία τα ψυχολογικά εργομετρικά τεστ των ψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ και κρίθηκε κατάλληλος να συνεχίσει να φέρει το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με τους γείτονες της οικογένειας, επρόκειτο για έναν πολύ ήσυχο άνδρα, ο οποίος δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα ούτε ο ίδιος ούτε και η σύζυγός του που με τη στήριξη της μητέρας της φρόντιζε με πολλή αγάπη τη μικρή Μυρτώ.

“Αυτή η γυναίκα όχι απλώς δεν τους χώριζε, αλλά τους στήριζε και στα πολύ δύσκολα που πέρασαν με τον θάνατο του αδελφού της Ελένης” λέει στην “Εspresso” κάτοικος της περιοχής.

Τραγική φιγούρα ήταν ο θείος της γιατρού, ο οποίος μόλις το Σάββατο έπινε καφέ με το ζευγάρι στο καφενείο της γειτονιάς της οδού Ευρυπίδου και σήμερα ετοιμάζει την κηδεία της αγαπημένης του ανιψιάς.

“Μπήκα σε ένα σπίτι και βρήκα μόνο νεκρούς. Χάθηκε μια οικογένεια σήμερα. Κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο” τονίζει στην “Espresso” ο κ. Νίκος συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του.

Πηγή: espressonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα