24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Σύγκρουση λεωφορείου Αεροπορίας Στρατού με ΙΧ – Τέσσερις τραυματίες

από fimotro

Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το πρωί στην Εθνική Οδό στο ύψος της Γεωργιούπολης στα Χανιά, όταν λεωφορείο της Αεροπορίας Στρατού συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης στο επιβατηγό αυτοκίνητο, εγκλωβίστηκαν οι επιβαίνοντες, ένα νεαρό ζευγάρι ηλικίας περίπου 25 ετών και οι δύο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής από τις Βρύσες για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Στο στρατιωτικό λεωφορείο επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 20 άτομα, εκ των οποίων τραυματίστηκαν δύο, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Πηγή φωτό: ekriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα