23 Απριλίου 2024 / 8:26 μμ
23 Απριλίου 2024 / 8:26 μμ

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

από fimotro

Με προβλήματα ξεκίνησαν, πριν καλά καλά ξημερώσει, τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αττική, όπου χιονίζει από τις 3 τα ξημερώματα.
Νωρίτερα οι συρμοί έφταναν μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη», στο Ολυμπιακό Στάδιο, λόγω της χιονόπτωσης.
Σύμφωνα όμως με τις Σταθερές Συγκοινωνίες, πλέον τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά, χωρίς προβλήματα, σε όλο το μήκος της γραμμής από τον Πειραιά έως την Κηφισιά.
Προς το παρόν ο ΟΑΣΑ δεν έχει ανακοινώσει προβλήματα στις γραμμές των λεωφορείων, που κινούνται κανονικά, εκτός των περιοχών που έχουν κλείσει οι δρόμοι.
Προβλήματα στα πελάγη από τα μποφόρ
Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των βοριάδων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ.
Γενικό απαγορευτικό απόπλου εξέδωσε το Λιμενικό για τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Δεν εκτελούνται ακόμα τα δρομολόγια των πλοίων Κυλλήνη-Κεφαλλονιά και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.
Κλειστές είναι οι γραμμές Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη, Πρίνος-Καβάλα, Θάσος – Κεραμωτή, Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα.
Επίσης δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων στη γραμμή Βόλος-Σποράδες.
Δεμένο στο λιμάνι της Σαμοθράκης έμεινε σήμερα το πρωί το πλοίο «SAOS II», με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο προς Αλεξανδρούπολη, εξαιτίας των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων, εντάσεως 9 μποφόρ που πνέουν στο Θρακικό Πέλαγος.
Οι ισχυροί άνεμοι είναι το κύριο καιρικό χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας σε όλο τον νομό Έβρου, χωρίς ωστόσο να έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής προβλήματα από πτώσεις δέντρων. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 2 και 4 βαθμών Κελσίου, ενώ δεν έχουν σημειωθεί χιονοπτώσεις και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού.
Οι επιβάτες πάντως που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα