19 Απριλίου 2024 / 10:49 μμ
19 Απριλίου 2024 / 10:49 μμ

Σκουλήκια βρέθηκαν στον στρατιώτη που απέδρασε από τη Βόρεια Κορέα!

από fimotro

Τα παρασιτικά σκουλήκια και η χρόνια ηπατική λοίμωξη που εντοπίστηκαν στον στρατιώτη της Βόρειας Κορέας, που έκανε δραματική απόδραση, παρέχουν ενδείξεις για τις συνθήκες υγείας μέσα στο κράτος, ανέφεραν ειδικοί.

Πέντε σφαίρες πέτυχαν τον στρατιώτη, στις 13 Νοεμβρίου, την ώρα που περνούσε στη νοτιοκορεατικήπλευρά των συνόρων μέσω της ισχυρά οχυρωμένης αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης, σύμφωνα με το βίντεο ασφαλείας που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Βορειοκορεάτες στρατιώτες του έριξαν περίπου 40 φορές, χτυπώντας τον με σφαίρες από τα δύο πιστόλια και ένα AK-47, παραβιάζοντας τη συμφωνία σύμπραξης μεταξύ των δύο χωρών μετά τον Κορεατικό πόλεμο, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Σύμφωνα με το CNN, ο στρατιώτης, χρειάζεται επείγουσα θεραπεία για τις πληγές του, καθώς και χειρουργεία. Οι γιατροί ανακάλυψαν έναν μεγάλο αριθμό και διαφορετικά είδη από παρασιτικά σκουλήκια.

Ορισμένα από τα σκουλήκια που του αφαιρέθηκαν ήταν μέχρι και 27 εκατοστά (περισσότερο από 10 ίντσες), σύμφωνα με τους ιατρούς της Νότιας Κορέας, ενώ ένα είδος σκουληκιού που ήταν πάνω του, βρίσκεται συνήθως σε σκύλους.

«Στα 20 χρόνια μου ως χειρουργός, έχω δει κάτι τέτοιο μόνο σε ιατρικό βιβλίο», δήλωσε στους δημοσιογράφους στις 15 Νοεμβρίου ο Lee Cook-Jong, που χειρούργησε τον άνδδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα