29 Μαρτίου 2024 / 7:48 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:48 πμ

Σκληρή γραμμή από τη ΝΔ στα “δολώματα” Παππά για ΕΣΡ – Άκαρπη θα είναι και η αυριανή συνεδρίαση

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Ο εγκλωβισμός του Νίκου Παππά στην προσπάθειά του τα ελέγχει τα ΜΜΕ, μέσα από νόμους, ΕΣΡ , παραβίαση Συντάγματος, και διαγωνισμούς «παρωδία», τον έχουν οδηγήσει στο Μαντείο των Δελφών ζητώντας τη βοήθεια της Πυθίας!

Ο νυν πλέον υπουργός της ψηφιακής πολιτικής, βρίσκεται σε ένα κλουβί με καρχαρίες προσπαθώντας να γλυτώσει με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. «Κλουβί», που είχε ετοιμάσει για όλους τους «αντιφρονούντες» καναλάρχες, κόμματα και διαπλεκόμενα, τώρα βρίσκεται ο ίδιος μέσα.

Ενώ για όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα στον τομέα των ΜΜΕ θα έπρεπε ο Αλέξης Τσίπρας να τον έχει πετάξει έξω από το κυβερνητικό σχήμα, τον επιβράβευσε με περισσότερες αρμοδιότητες. Έχω γράψει πολλές φορές, ότι εάν φύγει ο Παππάς, ο Αλέξης Τσίπρας θα εγκαταλείψει το Μαξίμου με ιλίγγους την επόμενη μέρα. Αν και διαθέτει πολλά «μαργαριτάρια» το Μέγαρο, δεν είναι του βεληνικούς «Παππά» στην προπαγάνδα.

Η ΝΔ έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους προς την κυβέρνηση, ότι βασική προϋπόθεση να συναινέσει στη συγκρότηση ΕΣΡ είναι η απόσυρση του ν.4339/15. Ο Παππάς λοιπόν προσπαθώντας να αποφύγει μια τέτοια ταπείνωση(!), ρίχνει στο τραπέζι διάφορα «…δολώματα» πιστεύοντας ότι έτσι θα τσιμπήσει η ΝΔ. Αφού τσίμπησε Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και ΠΟΤΑΜΙ που γαύγιζαν από το πρωί ως το βράδυ γιατί να μην τσιμπήσει και η ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει, ότι ο διορισμός ΕΣΡ δεν είναι θέμα προσώπων, όπως το παρουσιάζει ο Νίκος Παππάς, αλλά ουσίας που σημαίνει κατάργηση του ν.4339/15 και όλες οι αρμοδιότητες στην ανεξάρτητη αρχή. Κάτι που μέχρι τώρα ο Παππάς αρνείται.

Άρα στην αυριανή συνεδρίαση των προέδρων σε μια προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ με όρους Παππά δεν έχει καμία έννοια και γίνεται για την τιμή των όπλων από τον πρόεδρο της βουλής για να εκτεθεί η ΝΔ. Ότι δηλαδή δεν επιθυμεί τη συγκρότηση και τάσσεται με το μέρος της ανομίας των καναλαρχών.

Αυτές βέβαια οι «μπουρδολογίες» δεν στέκουν, διότι η ΝΔ δεν θέλει το ΕΣΡ να είναι φερέφωνο της κυβέρνησης χωρίς τις εξουσίες που απορρέουν από το Σύνταγμα αρθρο 15 παρ. 2. Το ίδιο πιστεύει και η Ε.Κ και όχι μόνο. Ο Νίκος Παππάς ταπεινωμένος και απομονωμένος μπροστά στο αδιέξοδο που δημιούργησε, θα επισκεφθεί και πάλι την «Πυθία» και μέσα από τους χρησμούς πιθανόν να φέρει άλλα …δολώματα, πιο φρέσκα για να τσιμπήσουν τα «ψάρια». Και εδώ που τα λέμε υπάρχουν ψάρια «χάνοι, κοκοβιοί», που μπορεί να τσιμπήσουν, αλλά οι καρχαρίες παραμονεύουν άγρυπνοι φρουροί αποφεύγοντας το δηλητηριασμένο «δόλωμα»!!!

Στο παιχνίδι του ΕΣΡ μπήκε τώρα για να θολώσει τα νερά ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δημήτης Τζανακόπουλος και Συνεργάτες που μεταφέρθηκε στο Μαξίμου(για όσους δεν γνωρίζουν Δημήτρης Τζανακόπουλος, μαζί με Μιχάλη Καλογήρου, Γιώργο Βασιλειάδη κλπ είχαν κοινό δικηγορικό γραφείο).

Μιλώντας χθες, στην παρθενική του ενημέρωση και ακολουθώντας τη γραμμή Παππά τόνισε ότι: «Σε περίπτωση που η ΝΔ επιμείνει, έχουμε δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι εμείς δεν πρόκειται να αποδεχθούμε την επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς απόλυτης ανομίας και ασυδοσίας. Θα συζητήσουμε και θα πάρουμε συλλογικά την απόφαση για το πώς θα προχωρήσουμε, σε περίπτωση που η ΝΔ αρνηθεί, συνεχίσει να υπονομεύει τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμη ανοιχτά».

Δημητράκη, άσχημα ξεκίνησες την ενημέρωση. Πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση βλέπω στο Μαξίμου τόσο προβληματικά πρόσωπα. Η ιατρική…. επιστήμη κάποιους πρέπει να θέσει υπό….. παρακολούθηση, διότι η επιρροή του υπουργού ψηφιακής πολιτικής στο Μαξίμου με δικά του πρόσωπα γίνεται πιο σκληρή. Το «λιοντάρι» βρυχάται και «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», όπως είπε και ο εκπρόσωπος με εντολή του Τσάρου των Media…..!

Νικόλα, κάνε καμιά προσευχή μήπως και σε σώσει ο Άη- Νικόλας, προστάτης των ναυτικών, διαφορετικά σε βλέπω «σημαδούρα» έξω από κάποιο λιμάνι. Άλλαξε πορεία. Η εποχή που ταξίδευαν οι ναυτικοί με τον Εξάντα, τα΄αστέρια, χάρτες και πυξίδα, χαράσσοντας την πορεία του πλοίου για το επόμενο λιμάνι, έχει τελειώσει! Τώρα είμαστε στην εποχή του GPS και των δορυφόρων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα