28 Μαρτίου 2024 / 3:08 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:08 μμ

Σκανδαλίδης: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν παίζει σε δυάδες με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

από fimotro

«Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν παίζει σε δυάδες, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη Ν.Δ.» τονίζει σε συνέντευξή του ο Κώστας Σκανδαλίδης κάνοντας λόγο για προσχηματικό κάλεσμα για συνεργασία από την πλευρά του Νίκου Φίλη.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ παίζει σε τριάδες και πάνω με την απαραίτητη συμμετοχή των δυο μεγαλύτερων μετά τις εκλογές κομμάτων, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο έτσι μπορεί να βγει η χώρα οριστικά, από την κρίση».

Απαντώντας στο κάλεσμα του Νίκου Φίλη, ο κ. Σκανδαλίδης υποστηρίζει ότι «προφανώς γίνεται κατανοητό στον κάθε πολίτη ό,τι ένα τέτοιο κάλεσμα είναι προσχηματικό και απλά αναζητούνται σύμμαχοι για τη δικαίωση μιας καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής».

Μιλώντας για τη συνέχιση της διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης υποστηρίζει ότι «η Φώφη Γεννηματά υπηρετεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τη διεύρυνση και θα συνεχίσει να το κάνει προς κάθε κατεύθυνση» και ξεκαθαρίζει ότι «το ΠΑΣΟΚ προχωρά μπροστά με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα