25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Σε χωματερή κινδυνεύει να μετατραπεί όλη η Ελλάδα

από fimotro

Αποπνικτική θα είναι η ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες, μιας και ο συνδυασμός, σκουπίδια και υψηλές θερμοκρασίες είναι… εκρηκτικός. Όπως έγινε, χθες, γνωστό μετά τη συνέλευση της ΠΟΕ – ΟΤΑ, οι κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών κλιμακόνωνται και μάλιστα σκληραίνουν, τουλάχιστον μέχρι την προσεχή Πέμπτη, με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί τα απορριμματοφόρα από τους δήμους και κατά συνέπεια να μην γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών. Πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος, οι σωροί με τα σκουπίδια που θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν, να μετατραπούν σε υγειονομική βόμβα.

Ειδικότερα, η ΠΟΕ – ΟΤΑ κατά την χθεσινή συνεδρίασή της αποφάσισε να συνεχίσει τις καταλήψεις στα αμαξοστάσια των δήμων και τους ΧΥΤΑ όλης της χώρας, τουλάχιστον έως την επόμενη Πέμπτη. Παράλληλα θα συνεχιστεί η αποχή των εργαζομένων μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα. Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται νέο συλλαλητήριο στην Αθήνα καθώς επίσης και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Η στάση της ΠΟΕ – ΟΤΑ θα επανακαθοριστεί την επόμενη Πέμπτη μετά το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ίδια μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα