29 Μαρτίου 2024 / 7:22 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:22 πμ

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ- Χάος από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας

από fimotro

Συγκέντρωση στην Ομόνοια πραγματοποιεί αυτήν την ώρα το ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει και το συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Πεδίον του Άρεως.
Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις
Μετ΄εμποδίων θα μετακινηθούν οι επιβάτες οι οποίοι θα «δοκιμαστούν» και από το μποτιλιάρισμα στους δρόμους.
-Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ έχουν προκηρύξει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας και μέχρι τις 9.00 το πρωί και από τις 21.00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Δηλαδή θα κυκλοφορήσουν από τις 9.00 μέχρι τις 21.00. Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, λόγω της συμμετοχής των εργαζόμενων στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.
-Τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ) θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Ωστόσο δεν θεωρείται σίγουρη η κυκλοφορία για τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
– Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (προς Παρασκευή) λόγω της 48ωρης απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).
-Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σημειώνεται ότι, οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή).

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/se-exelixi-sigkentrosi-tou-pame-stin-omonia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα