24 Απριλίου 2024 / 4:39 πμ
24 Απριλίου 2024 / 4:39 πμ

Σε άθλια κατάσταση ο Σταλόνε – Φήμες ότι πάσχει από καρκίνο… (φωτό)

από fimotro

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που ανήρτησε την περασμένη Πέμπτη ο θρυλικός Ρόκι στα social media και σοκάρει.

Ο Sylvester Stallone θέλησε να ανακοινώσει και να επιβεβαιώσει ότι θα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη ταινία «Creed 2» ωστόσο στην εν λόγω ανάρτηση φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένος και με ελάχιστα μαλλιά στο κεφάλι. Αυτό ήταν και η αφορμή να κυκλοφορήσουν φήμες ότι πάσχει από καρκίνο.

Σε αυτό βοήθησε και η λεζάντα με την οποία είχε συνοδέψει την ανάρτησή του, γράφοντας: «Sly in creed the cancer sence ».

Μάλιστα, στη συνέχεια έκανε κι ακόμα μια ανάρτηση από τα γυρίσματα της ταινίας που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και παρουσιάζει τη ζωή του Adonis Creed και του γιου του Apollo Creed που εκπαιδεύτηκε από τον πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών «Rocky Balboa» για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή που κέρδισε ο πατέρας του το 1979.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα