18 Απριλίου 2024 / 12:38 μμ
18 Απριλίου 2024 / 12:38 μμ

ΣΕΚΑΠ: Δεκτή η αίτηση αναστολής για το πρόστιμο

από fimotro

Το διοικητικό πρωτοδικείο της Κομοτηνής έκανε σήμερα δεκτή την αίτηση αναστολής της ΣΕΚΑΠ. Η προσωρινή αίτηση αναστολής δόθηκε μέχρι την 17η Ιανουαρίου του 2018.

Το δικαστήριο εξέτασε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατάθεσε η εταιρεία «για προσωρινή διαταγή άμεσης άρσης των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης» σε βάρος της. Αυτά ως γνωστόν προέκυψαν από το πρόστιμο των 38 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε για φορολογικές παραβάσεις του 2009, περίοδο πολύ πριν ο όμιλος Σαββίδη αναλάβει τα ηνία της εταιρείας.

Η απόφαση αναμένεται να δώσει το χρόνο για να αναζητηθούν λύσεις αναφορικά με το μέλλον της βιομηχανίας.

Σημειώνεται πως ήδη από χθες το Δ.Σ. αποφάσισε να προχωρήσει σε υποβολή δήλωσης παύσης πληρωμών, «εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας της εταιρείας».

Παράλληλα, στο πλαίσιο των πρώτων ενεργειών του για την έναρξη της διαδικασίας, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης τον ορισμό του Σταύρου-Κωνσταντίνου Παπασπύρου ως νέου γενικού διευθυντή της ΣΕΚΑΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα