18 Απριλίου 2024 / 6:02 μμ
18 Απριλίου 2024 / 6:02 μμ

Σαμαράς, Φώφη, Θεοδωράκης, Καμίνης, Μωραϊτάκης και άλλοι στα εγκαίνια το πολυϊατρείου του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank!

από fimotro

Μία νέα σύγχρονη και πρωτοποριακή μονάδα παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης εγκαινίασε χθες ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank.
Πρόκειται για κάτι μοναδικό για τα ελληνικά συνδικαλιστικά δεδομένα. Σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο στην γωνία Σανταρόζα και Σταδίου, υπάρχουν όλες οι ειδικότητες γιατρών, όπως για παράδειγμα οδοντιατρείο, αγγειοχειρουργικό τμήμα, τμήμα υπερήχων, πλήρες οφθαλμολογικό κέντρο, χειρουργικό, ορθοπεδικό, μικροβιολογικό κλπ.
Όλοι οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, θα έχουν πρόσβαση στο Πολυιατρείο του Συλλόγου.
Τα εγκαίνια της νέας αυτής σύγχρονης δομής, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο οποίος και εξήρε την συμβολή του Συλλόγου στην προσπάθεια αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας, ενώ τόνισε πως πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Γκιάτης τόνισε μεταξύ των άλλων ότι «το Πολυιατρείο αποτελεί τρανταχτή απόδειξη πως ο ρόλος του συνδικαλιστικού κινήματος δεν είναι η καταγγελία και η ρήξη. Εμείς έχουμε χρόνια τώρα επιλέξει την οδό της υπεύθυνης, σύγχρονης και δημιουργικής δράσης που στηρίζεται στην αλήθεια, την συνεργασία και τον ισότιμο διάλογο με την διοίκηση της τράπεζας και είναι η μόνη τελικά που προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά και προστασία στα μέλη μας».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο πρώην Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φ. Γεννηματά και ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης Εκεί ήταν και ο π. βουλευτής και πρ. πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ Αλέξανδρος Μωραϊτάκης μαζί με την σύζυγό του Ρίτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα