28 Μαρτίου 2024 / 11:08 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:08 μμ

Σαββάτο μπουκιά και συγχώριο…

από fimotro

Φουλ αγωνιστική έχουμε σήμερα σε Μπουντεσλίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Καμπιονάτο και Σαμπιονά, ενώ και για τη Σούπερ Λίγκα Ελλάδας διεξάγονται τρία ματς. Οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος έχουν βγάλει τις αποδόσεις τους για όλα τα παιχνίδια, από καιρό, και φυσικά υπάρχουν πάρα πολλές σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, το ματς της ημέρας είναι το ΑΕΚ – Πλατανιάς. Η “ένωση” δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλες, αλλά ο Πλατανιάς του Παράσχου είναι πάρα πολύ καλός φέτος και δεν θα πάει για… τουρισμό στο ΟΑΚΑ. Τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, είναι τα ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια και Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα.

Στην Πρέμιερ της Αγγλίας, περιμένουμε να δούμε ματσάρα στο Τσέλσι – Τότεναμ. Η ομάδα του Κόντε πάτησε κορυφή και πλέον έχει το άγχος του πρωταθλητισμού. Η Τότεναμ είναι πέμπτη, αλλά έχει μόλις τέσσερις βαθμούς διαφορά από την κορυφή, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι το ματς και γι’ αυτήν. Η Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρνλι και ελπίζει σε γκέλα της Τσέλσι για να περάσει πρώτη, ενώ η Λίβερπουλ δίνει θεωρητικά εύκολο ματς με τη Σάντερλαντ στο Άνφιλντ και θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, ο πιο αμφίρροπος αγώνας της ημέρας είναι το Σεβίλλη – Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι είναι τρίτοι και συνεχίζουν να κάνουν πρωταθλητισμό, σε αντίθεση με τις “νυχτερίδες” που μετά βίας είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πάντως και μόνο το όνομα των δύο ομάδων, κάνει το ματς ντέρμπι. Η πρωτοπόρος Ρεάλ υποδέχεται τη Χιχόν και απλά χρειάζεται να κάνει το καθήκον της για να διατηρήσει τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Για την Μπουντεσλίγκα, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην “Αλιάνζ Αρίνα”, όπου η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μπάγερν Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Μονάχου είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ και πλέον δεν έχει περιθώριο να χάνει βαθμούς, αφού η Λειψία φαίνεται ικανή να γίνει η νέα… Λέστερ. Δύσκολο αγώνα δίνει και η 3η της βαθμολογίας Ντόρτμουντ, αφού παίζει στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ. Με νίκη και ενδεχόμενη γκέλα της Μπάγερν, θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο τη μεγάλη της αντίπαλο.

Στο Καμπιονάτο, δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο ματς για σήμερα. Όμως και τα δύο που έχει το πρόγραμμα είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Η Μίλαν έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε από την Ίντερ στο τελευταίο λεπτό. Στο σημερινό εκτός έδρας ματς με την Έμπολι καλείται να κερδίσει για να αποδείξει οτι είναι ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα φέτος. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Τορίνο κοντράρεται με την Κιέβο.

Για το γαλλικό πρωτάθλημα, η Μονακό αντιμετωπίζει στο “Λουί ΙΙ” την ανεβασμένη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Ζαρντίμ έχει τρεις πόντους λιγότερους από την πρωτοπόρο Νις και θέλει να παραμείνει στο κατόπι της. Η ομάδα της Μασσαλίας, από τότε που ανέλαβε ο Ρούντι Γκαρσιά, έχει μεταμορφωθεί σε ένα σφιχτό σύνολο που δύσκολα χάνει. Οι Νις και Παρί παίζουν αύριο.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα