28 Μαρτίου 2024 / 2:14 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 2:14 μμ

Σήμερα Κυριακή ο 24ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας

από fimotro

Π95411C310481C60E414F359E02D01674ερισσότεροι από 15.000 ποδηλάτες θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας. Η εκκίνηση θα δοθεί επί της Λ. Αμαλίας (μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη) στις 10 το πρωί και 10:15 για τις διαδρομές των 13χλμ και 3,5χλμ αντίστοιχα. Στις 11:45 θα δοθεί η εκκίνηση του 1ου Athens International Criterium από το ίδιο σημείο.

Η διαδρομή των 13χλμ είναι: Λ. Αμαλίας – Β. Σοφίας – Αλεξάνδρας – Πατησίων (αριστερά) – Ιουλιανού – Λιοσίων (αριστερά) – Μάρνη – Καρόλου – Πλ. Καραϊσκάκη – Αχιλλέως (δεξιά) – Θερμοπυλών (αριστερά) – Πειραιώς (αριστερά) – Σταδίου – Φιλελλήνων – Τερματισμός: Κάτω μέρος Πλατείας Συντάγματος. Των 3,5χλμ για παιδιά και ΑΜΕΑ: Λ. Αμαλίας – Β. Σοφίας – Δεξιά Hilton – Β. Κωνσταντίνου -Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – Τερματισμός: Β. Αμαλίας.

Στο 1ο Athens International Criterium θα λάβουν μέρος αθλητές και ομάδες από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω της διεξαγωγής αύριο του «24ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας», από τις 07:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως εξής:

Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Πλ. Ομονοίας.
Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Πλ. Συντάγματος.
Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β. Αλεξάνδρου και της Λ. Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.
Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κωνσταντίνου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας.
Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλ. Ομονοίας και και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας.
Ιουλιανού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λιοσίων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Παρρασίου και της πλ. Βάθη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Μάρνη, Καρόλου, Αχιλλέως, Θερμοπυλών, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.
Πλ. Καραϊσκάκη.
Ανώνυμη οδός (δίπλα στο πάρκο Ελευθερίας), σε όλο το μήκος της.
Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.
Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.
Χατζηκώστα, σε όλο το μήκος της.
Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος της.
Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Βασ. Σοφίας.
Παράλληλα, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και για όσο χρόνο διαρκέσει η εκδήλωση εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων:
Λ. Αλεξάνδρας – Παπαρρηγοπούλου.
Λ. Αλεξάνδρας – Ιπποκράτους.
Πατησίων – Χαλκοκονδύλη.
Σταδίου – Αμερικής.
Πανεπιστημίου – Αμερικής
Λ. Βασ. Κων/νου – Παυσανίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα