25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Σήμερα η πρώτη λοταρία για τις αποδείξεις

από fimotro

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Πέμπτη η πρώτη φορολοταρία και αφορά τις συναλλαγές του για τον μήνα Οκτώβριο που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών αλλά και τις συναλλαγές του ιδίου μηνός προς επαγγελματικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο της Α.Α.Δ.Ε. έως τις 23 Νοεμβρίου 2017.

Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι πριν από τη διενέργεια της κλήρωσης ​θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο. Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε.

Σημειώνεται ότι οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που δεν έχουν ληφθεί υπόψη για οποιοδήποτε λόγο (π.χ επαγγελματικοί λογαριασμοί μη δηλωμένοι στο μητρώο της Α.Α.Δ.Ε., μη αποστολή στοιχείων συναλλαγών στην Α.Α.Δ.Ε. κτλ.) δεν χάνονται σε καμία περίπτωση, καθώς διασφαλίζεται, με κάθε εύκαιρο μέσο και τρόπο, ότι θα συμπεριληφθούν στις προσεχείς κληρώσεις.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι (1.000) νικητές, που κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα