19 Απριλίου 2024 / 8:40 πμ
19 Απριλίου 2024 / 8:40 πμ

Σήμερα η νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί για το Κυπριακό

από fimotro

Nέα συνάντηση θα έχουν σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και ο τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.
Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά το δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου, κατά το οποίο αποφασίστηκε η επανέναρξη των συνομιλιών μετά τις συνομιλίες στο Μον Πελεράν, μάλιστα με εντατικοποιημένη μορφή επί όλων των κεφαλαίων.
Επίσης, για το πρωί της Τρίτης είναι προγραμματισμένη συνάντηση των διαπραγματευτών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί μεταξύ των δύο πλευρών.
Την Δευτέρα ο κ . Αναστασιάδης πραγματοποίησε σύσκεψη με τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του. Ο Κύπριος πρόεδρος σημείωσε ότι πάει στη Γενεύη με θετική διάθεση για λύση του Κυπριακού, αρκεί να κάνει και η Τουρκία τα απαραίτητα βήματα στο εδαφικό και στο κεφάλαιο της ασφάλειας, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα