28 Μαρτίου 2024 / 11:10 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:10 πμ

Σήμερα η κηδεία του πρ. Δημάρχου Νέας Σμύρνης Μπ. Μπεχλιβανίδη

από fimotro

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην δημάρχου Ν. Σμύρνης, Μπάμπη Μπεχλιβανίδη, εκφράζει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
«Μια εμβληματική μορφή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο ιστορικός δήμαρχος Νέας Σμύρνης Μπάμπης Μπεχλιβανίδης, έφυγε από κοντά μας», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής και σημειώνει ότι ο Μπάμπης Μπεχλιβανίδης «από μικρό προσφυγόπουλο, όταν ήρθε το 1922 στην Ελλάδα, βίωσε την κοινωνική αδικία και τις πολιτικές διώξεις, που όμως δεν τον έκαμψαν. Εντάχθηκε στην Αριστερά και ταύτισε τη ζωή του με τους αγώνες του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία, δίνοντας παράδειγμα αξιοπρέπειας, μαχητικότητας και ανθρωπιάς. Τιμήθηκε από τους συμπολίτες του για την προσφορά του, εκλεγόμενος επί είκοσι συνεχή χρόνια Δήμαρχος της πόλης τους και στη συνέχεια εκπρόσωπός τους στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση».
«Για την απώλειά του, εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του», αναφέρει ο Νίκος Βούτσης.
Σήμερα η κηδεία
Η Νέα Σμύρνη θα αποχαιρετίσει τον Μπάμπη Μπεχλιβανίδη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 88 ετών, σήμερα Δευτέρα στις 14.00 μ.μ. στην Αγία Φωτεινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα