19 Απριλίου 2024 / 10:14 μμ
19 Απριλίου 2024 / 10:14 μμ

Σάρωσε για μια ακόμη φορά ο Γκιάτης με 95% στις εκλογές των εργαζομένων της Alpha Bank

από fimotro

Το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Τάσου Γκιάτη συγκέντρωσε στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank το 95,19% των ψήφων, σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικαστικών αντιπροσώπων και της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Έτσι, η παράταξη «Ενωμένος Σύλλογος» εξέλεξε και τα 11 μέλη στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς και 72 αντιπροσώπους στην ΟΤΟΕ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων στην Alpha Bank, Τάσος Γκιάτης, δήλωσε:

«Οι εργαζόμενοι στην Alpha Bank εξέφρασαν με απόλυτο τρόπο, τη στήριξή τους σε μια σύγχρονη, υπεύθυνη και αποτελεσματική συνδικαλιστική αντίληψη και πρακτική. Στο κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας, που επικρατεί παντού, εμείς απαντάμε με την ενότητά μας που είναι η κυρίαρχη συνθήκη για δημιουργία κλίματος ασφάλειας και σιγουριάς.

Αυτή η σύγχρονη δημιουργική και υπεύθυνη συνδικαλιστική πρακτική πρέπει τώρα να βρει έκφραση και σε άλλους συνδικαλιστικούς χώρους.

Οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει.

Μία νέα συνδικαλιστική αντίληψη έρχεται για να αλλάξει τους συσχετισμούς, να βάλει φραγμό σε παθογένειες και να δώσει διέξοδο, όραμα και ελπίδα στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα