19 Απριλίου 2024 / 11:48 πμ
19 Απριλίου 2024 / 11:48 πμ

Σάλος με τα Lidl που αφαίρεσαν τους σταυρούς από τις εκκλησίες της Σαντορίνης

από fimotro

Μέχρι το Βέλγιο έφτασαν οι αντιδράσεις για την ενέργεια της εαιρείας LIDL και της εταιρείας μάρκετινγκ να αφαιρέσουν από διαφημιστικά έντυπα τους σταυρούς από εκκλησίες της Σαντορίνης.

Το τηλεοπρικό δίκτυο του Bελγίου RTL ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα και ζήτησε από τους υπευθύνους της LIDL το λόγο για τον οποίο αφαιρέθηκε ο σταυρός. Σύμφωνα με το RTL, η απάντηση που έδωσαν οι υπευθυνοι της εταιρείας ήταν ότι αποφευγουν να χρησιμοποιούν θρησκευτικά σύμβολα για να μην αποκλειστεί καμία θρησκευτική πεποίθηση!

Η απάντηση αυτή φυσικά δεν κρίθηκε ικανοποιητική με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα η εταιρεία να εκδώσει νέα ανακοίνωση στην οποία με την οποία ουσιαστικά ζητούσε συγνώμη. «Η πρόθεσή μας δεν ήταν να σοκάρουμε, αποφεύγουμε τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων στις συσκευασίες μας για να διατηρούμε ουδέτερη στάση απέναντι σε όλες τις θρησκείες και αν αυτό έγινε αντιληπτό διαφορετικά, τότε ζητάμε συγγνώμη σε όσους σοκαρίστηκαν» επεσήμανε σχετικά η εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα