29 Μαρτίου 2024 / 4:18 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:18 πμ

Το βίντεο με την Στεφανίδη και τον Εθνικό μας ύμνο…

από fimotro

Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου, η Κατερίνα Στεφανίδη, που την Κυριακή… πέταξε στα 4,91μ. και «διαλύοντας» το πανελλήνιο ρεκόρ, απέδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στο άλμα επί κοντώ, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και μας προκάλεσε ΞΑΝΑ ρίγη συγκίνησης, με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.  Προς τιμήν της, μάλιστα, πριν την απονομή, το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου χόρεψε… συρτάκι! Θυμίζουμε, η 27χρονη αθλήτρια είναι, αυτήν τη στιγμή, Ευρωπαία Πρωταθλήτρια ανοιχτού και κλειστού στίβου, χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια! Το μόνο που λείπει από τη… συλλογή της, δηλαδή, είναι το χρυσό σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου, καθώς, το 2016, στο Πόρτλαντ, είχε τερματίσει τρίτη. Θα έχει, ωστόσο, την ευκαιρία της του χρόνου, και πάλι στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στο Μπέρμιγχαμ -πριν, φυσικά, το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου, τον επόμενο Αύγουστο.

Αυτό, δε, είναι το πρώτο χρυσό για τη χώρα μας σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα με από 14 χρόνια και την επιτυχία της Μιρέλα Μανιάνι (ακοντισμός) στο Παρίσι!

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Κατερίνα Στεφανίδη και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα