29 Μαρτίου 2024 / 9:14 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:14 πμ

Ρήγας προς Σκουρλέτη: Να είμαστε προσεκτικοί όταν εκφράζουμε προσωπικές απόψεις

από fimotro

Σαφείς αιχμές για τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, όσον αφορά το μέλλον της ΔΕΗ, άφησε ο Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. «Όταν εκφράζουμε προσωπικές απόψεις όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πριν την λήξη ορισμένων πραγμάτων», είπε συγκεκριμένα ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό δεν άφορα τον Πάνο Σκουρλέτη, αλλά πρέπει να είμαστε φειδωλοί στο τι λέμε και το τι κάνουμε», έσπευσε να διευκρινίσει, τονίζοντας πάντως ο κ. Ρήγας, διαβεβαιώνοντας ότι «και για το θέμα της ΔΕΗ θα υπάρξει λύση προς όφελος της οικονομίας».

Ο κ. Ρήγας απέρριψε κάθε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας πως «η αντιπολίτευση έχει την ευθύνη για όλα όσα ζούμε σήμερα… μιλάμε για πρόωρες εκλογές;»

Ο γραμματέας της ΚΕ τόνισε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή είναι συμπαγής και πως οι θεσμοί δεν πρέπει να θέτουν θέμα συντάγματος για ευρύτερες πλειοψηφίες. Επέμεινε δε ότι η συμφωνία «θα έχει μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, θα είναι σημαντική επιτυχία, και το τοπίο θα είναι, θα είναι προς την κατεύθυνση να βγούμε από την επιτροπεία διαφορετικό και το τοπίο θα είναι μετά διαφορετικό για την οικονομία».

«Η ΝΔ είχε συμφωνήσει σε όλα και σήμερα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να μην κλείσει η αξιολόγηση» υποστήριξε ο κ. Ρήγας.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και στον Κώστα Σημίτη για τις δηλώσεις του στην εκπομπή Ιστορίες. «Δεν δικαιούται να ομιλεί, όχι γιατί δεν έχει το δικαίωμα, αλλά για τα ζητήματα του Χρηματιστηρίου, την Ολυμπιάδα, τη μεγέθυνση του χρέους… Είναι ψεύτικα τα στοιχεία ή τα χρήματα πήγαιναν σε μίζες;» διερωτήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα