28 Μαρτίου 2024 / 5:13 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:13 μμ

Ρέντσι: Όσο νωρίτερα παραιτηθεί ο Ντάισελμπλουμ, τόσο το καλύτερο

από fimotro

«Όσο νωρίτερα παραιτηθεί ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, τόσο το καλύτερο» γράφει στο Facebook ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία των «Δημοκρατικών» Ματέο Ρέντσι.
Ο Ρέντσι έκανε τη δήλωση αυτή αναφορικά με τη συνέντευξη του επικεφαλής του Eurogroup σε γερμανική εφημερίδα, στην οποία κατηγόρησε τις χώρες του ευρωπαϊκού Nότου ότι «σπατάλησαν τα χρήματά τους σε γυναίκες και αλκοόλ». Ο Ρέντσι χαρακτήρισε «χαζές» τις δηλώσεις του Ολλανδού πολιτικού, προσθέτοντας ότι «αρμόζουν σε συζήτηση καφενείου».
«Θεωρώ ότι άνθρωποι σαν τον Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ανήκει στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, αλλά ίσως δεν το έχει αντιληφθεί, δεν αξίζoυν την θέση που τους έχει δοθεί», έγραψε ο πρώην επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος, σε έναν μήνα, για την ηγεσία του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα