29 Μαρτίου 2024 / 10:11 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:11 πμ

Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός που σκότωσε και τεμάχισε ομοεθνή του

από fimotro

Στις φυλακές οδηγείται ο 27χρονος Πακιστανός, που σκότωσε τον 30χρονο ομοεθνή φίλο του και με τη βοήθεια ενός 19χρονου επίσης ομοεθνή του, τον τεμάχισε και τον έθαψε σε ορεινή περιοχή της Βαρβάσαινας.

Το αποτρόπαιο έγκλημα, που αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για μια φρικιαστική πράξη που σοκάρει και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς.

Χθες το μεσημέρι, ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας, το ίδιο και η 23χρονη Ρομά σύζυγός του. Ο 27χρονος για περίπου μία ώρα, απολογήθηκε για την πράξη του, την οποία, σύμφωνα με πηγές, αποδέχθηκε και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα. Ο νεαρός δράστης, εμφανίσθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηλείας, στον Πύργο, χωρίς την παρουσία δικηγόρου, ομοίως και η 23χρονη σύζυγός του, η οποία κατά τη δική της απολογία, αναφέρθηκε σε όσα η ίδια γνώριζε για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, ενώ η 23χρονη σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης κάθε μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: patrisnews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα