17 Απριλίου 2024 / 2:58 πμ
17 Απριλίου 2024 / 2:58 πμ

Πωλήθηκε έναντι 43 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο King George

από fimotro

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς του ξενοδοχείου “King George» στην Πλατεία Συντάγματος ανακοίνωσαν η Eurobank και η “Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, σήμερα «πραγματοποιήθηκε η πώληση του ακινήτου στο οποίο λειτουργεί το ξενοδοχείο King George, του κινητού εξοπλισμού αυτού και των σχετικών εμπορικών σημάτων στην Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. έναντι συνολικού τιμήματος €43.000.000».

Το ξενοδοχείο ήταν μισθωμένο στην ΛΑΜΨΑ Α.Ε από το 2013 και λειτουργούσε υπό κοινή διαχείριση με το όμορο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Με την ολοκλήρωση της ως άνω αγοράς, σε συνδυασμό με την τυπική ολοκλήρωση της συμβάσεως μακροχρόνιας μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α.Τ.Ε. («Α.Τ.Π.Π.Ε. Α.Τ.Ε»), ο όμιλος ΛΑΜΨΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του «παρόλες τις αντιξοότητες της περιόδου της ελληνικής οικονομικής κρίσης, ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επενδυτικά του σχέδια στο κέντρο της Αθήνας, επισφραγίζοντας την διαχρονική του παρουσία στον τομέα του Τουρισμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα