25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Πυρ ομαδόν κατά Κατσίκη για το «έγκλημα» της ομοφυλοφιλίας

από fimotro

Αντιδράσεις προκαλεί η προσπάθεια του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη να εξισώσει την ομοφυλοφιλία με το έγκλημα της παιδοφιλίας.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο που επιτρέπει αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι η ρητορεία του βουλευτή των ΑΝΕΛ παραπέμπει στη Χρυσή Αυγή.

«Δεν είδα να έχει βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ανακοίνωση για να καταδικάζει την ρητορεία του κ.Κατσίκη που είναι ίδια στην σκέψη και στο λόγο με αυτή της Χρυσής Αυγής» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Δεν το κάνετε γιατί για σας ο κ. Κατσίκης είναι χρήσιμος για την κυβερνητική σας πλειοψηφία» πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν το σχόλιο του Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Καμία κυβέρνηση με τσίπα δεν θα δεχόταν να έχει στις τάξεις της έναν βουλευτή, που λέει όσα είπε ο κ. Κατσίκης. Είναι απαράδεκτα, σκοταδιστικά και εκτός κάθε λογικής» επισήμανε.

Για δηλώσεις που έρχονται από «ένα σκοτεινό παρελθόν» έκανε λόγο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Μια τέτοια ρητορική την περιμέναμε από τη Χρυσή Αυγή, αλλά ήρθε από τον κυβερνητικό σας εταίρο» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Έκανε επίσης σαφές ότι η ΔΗΣΥ υπερψηφίζει την διάταξη που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια, τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. «Εμείς δεν λειτουργούμε σε συνάρτηση με το αν έχετε πλειοψηφία, ή όχι, ούτε με τακτικισμούς στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τέτοιες προοδευτικές αλλαγές βρίσκονται στον πυρήνα των θέσεων της Ευρωπαϊκής Σοσιαλοδημοκρατίας, που στέκεται απέναντι σε κάθε διάκριση» δήλωσε.

Είναι εξάλλου η δεύτερη φορά που ο Κώστας Κατσίκης γίνεται στόχος επικρίσεων, μετά την πρόταση που είχε διατυπώσει για ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα με τους 2 Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα