24 Απριλίου 2024 / 12:53 πμ
24 Απριλίου 2024 / 12:53 πμ

Πτήση “δικεφάλων” στο ΟΑΚΑ

από fimotro

Όλα τα φώτα την Κυριακή είναι στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ του Ίβιτς. Προφανώς και δεν έχει καμιά τεράστια βαθμολογική σημασία το ματς, όμως δεν παύει να παίζει ρόλο το γόητρο. Φυσικά, θα μας κάνουν παρέα όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Εδώ θα βρεις προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν.

Το ματς από βαθμολογική άποψη προφανώς είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ η οποία βρίσκεται εκτός της ζώνης των playoffs, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδείξει τη φετινή του δυναμική και να αποβάλει το “κόμπλεξ” που έχει όταν κατεβαίνει στην Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση τα ντέρμπι των δικεφάλων συνήθως έχουν συγκινήσεις, γκολ και θέαμα. Ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγες μέρες ξανασυναντάει τον Ατρόμητο. Αυτή τη φορά είναι πολύ κουρασμένος, μιας και την Πέμπτη αντιμετώπισε την Μπεσίκτας στο Φάληρο. Το 1-1 άφησε “πικρή γεύση”, καθώς οι “ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Πάντως μια τέταρτη ενδεχόμενη σερί ήττα στο πρωτάθλημα θα σηκώσει “τσουνάμι” στον Πειραιά. Κέρκυρα – Ξάνθη και Πλατανιάς – Βέροια τα άλλα δύο ματς.

Η Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει πάρει φωτιά μετά τις γκέλες της Ρεάλ τον τελευταίο μήνα. Η “βασίλισσα” είναι στο -1 από τη Μπάρτσα αλλά με παιχνίδι λιγότερο και πρέπει πάση θυσία να κερδίσει την Μπέτις στο “Μπερναμπέου”. Η δε Μπάρτσα πετάει στα ουράνια μετά το “έπος” με την Παρί και έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Λα Κορούνια η οποία καίγεται για βαθμούς προκειμένου να σωθεί. Τα υπόλοιπα δύο ματς δεν πάνε πίσω, καθώς το ένα είναι το σούπερ βάσκικο ντέρμπι ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και την Μπιλμπάο, ενώ στο άλλο αναμετρώνται οι Θέλτα και Βιγιαρεάλ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για την Μπουντεσλίγκα η Σάλκε έπειτα από την ισοπαλία με την Γκλάντμπαχ για το Γιουρόπα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ του Κώστα Σταφυλίδη, ενώ η Γκλάντμπαχ φιλοξενείται από το Αμβούργο που αμφιταλαντεύεται για άλλη μια χρονιά μεταξύ σωτηρίας και υποβιβασμού.

Φουλ η μέρα στο Καμπιονάτο χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η Ρόμα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μετά την ήττα από τη Νάπολι, έχασε με ανατροπή και από τη Λυών για το Γιουρόπα. Τώρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να περάσει από το Παλέρμο για να σταθεί στα πόδια της και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το Ίντερ – Αταλάντα ωστόσο είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι από βαθμολογική άποψη, καθώς πρόκειται για την 5η και την 6η της κατάταξης. Νάπολι – Κροτόνε και Φιορεντίνα – Κάλιαρι δύο από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας.

Λόγω FA Cup, το μοναδικό παιχνίδι για την Πρέμιερ είναι το Λίβερπουλ – Μπέρνλι, ενώ για το κύπελλο η Τότεναμ υποδέχεται την Μίλγουολ.

Τέλος, στο Σαμπιονά η Παρί πρέπει να βρει κουράγιο και να συνέλθει από την 6άρα στο Καμπ Νου. Το σοκ που έπαθαν ο Έμερι και οι παίχτες του είναι δίχως προηγούμενο, όμως τώρα πρέπει να κυνηγήσουν τη Μονακό για να μην πάει στράφι η χρονιά. Φυσικά και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στην έδρα της Λοριάν. Λυών – Τουλούζ και Σεντ Ετιέν – Μετς τα άλλα δύο ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα