29 Μαρτίου 2024 / 7:43 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:43 πμ

Πρόταση βόμβα του Κ. Βελόπουλου για την Αμφίπολη

από fimotro

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, επισκέφτηκε  και ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο από την προϊστάμενη αρχαιόλογο Πηνελόπη Μάλαμα και τον Πρόεδρο της Αμφίπολης και Αρχιφύλακα του μουσείου, Αλέκο Κοχλιαρίδη, ενώ στη συνέχεια   επισκέφτηκε τον ΛΟΦΟ ΤΥΜΒΟΣ ΚΑΣΤΑ, παρουσία και του Δημάρχου Αμφίπολης, Κώστα Μελίτου, ενώ βρέθηκε και στην Παλαιοχριστιανική Αμφίπολη, παρουσία του  Εφημέριου του Ι.Ν. Αμφίπολης, Αρχιμανδρίτη Κύριλλου Σταυρόπουλου.

Βλέποντας τη εμφανή αδιαφορία της Πολιτείας και την εγκατάλειψη ενός ιστορικού Μνημείου προχώρησε σε μία πρόταση ΒΟΜΒΑ.

Εισηγήθηκε όλα τα κόμματα να δώσουν το 5-10% της κρατικής τους επιχορήγησης για να προχωρήσουν γρήγορα οι εργασίες στον αρχαιολογικό χώρο και μάλιστα δεσμεύτηκε προσωπικά πως και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα συνδράμει οικονομικά, παρόλο που δεν λαμβάνει επιχορήγηση από το κράτος.

Ο στόχος είναι διττός, οικονομικός αφενός, Εθνικός δε.

Αφενός μεν με τη γρήγορη αναστήλωση του έργου θα υπάρξει οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ανάπτυξη που το Πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έχει στους βασικούς του άξονες.

 

Αφετέρου δε θα είναι ένα ράπισμα στην Σκοπιανή Προπαγάνδα η οποία επιβουλεύεται το όνομα Μακεδονία, την Ελληνική Ιστορία και φυσικά το ιστορικό πρόσωπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Θα είναι ένα ράπισμα, καθώς η Ελλάδα θα έχει άλλο ένα μεγάλο μακεδονικό μνημείο στην περιφέρειά της. Οι Σκοπιανοί δεν έχουν κανένα.

Μεγαλύτερη απόδειξη που ξεντροπιάζει την σκοπιανή προπαγάνδα δεν υπάρχει.

Ελπίζουμε το πολιτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δεχτεί την πρόταση του Κ. Βελόπουλου, του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Πηγή: εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα