28 Μαρτίου 2024 / 11:36 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:36 μμ

Πρωτοφανή επεισόδια με χούλιγκανς στο Πανθεσσαλικό

από fimotro

Επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου στο Βόλο, από οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου. Οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν εντός του γηπέδου, αλλά ακολούθησαν σφοδρές συγκρούσεις πάνω στην αερογέφυρα, με καδρόνια, φωτοβολίδες και ανελέητο ξύλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο οπαδοί έχουν διακομιστεί στο ιατρείο του γηπέδου για τις πρώτες βοήθειες.

Αυτήν την ώρα σε αίθουσα των αποδυτηρίων στο Πανθεσσαλικό γίνεται σύσκεψη ανάμεσα στους παρατηρητές, τους διαιτητές, και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί για περισσότερη από μια ώρα οι παράγοντες αναζητούσαν εκπρόσωπο της Αστυνομίας.

Νωρίτερα, ομάδα οπαδών της ΑΕΚ (που δεν ξεπερνούσε τους 20-30) επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

Η Αστυνομία «απάντησε» με χρήση δακρυγόνων και φωτοβολίδων κρότου-λάμψης, ενώ ακολούθησε πετροπόλεμος και κυνηγητό.

Παρόλο που η εστία της έντασης υπήρξε σε ένα συγκεκριμένο σημείο εκτός του γηπέδου, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική από τα δακρυγόνα, με πολλούς φιλάθλους εντός του σταδίου (συμπεριλαμβανομένων και παιδιών) να προσπαθούν να προστατευτούν.

Ευτυχώς με την πάροδο του χρόνου τα πνεύματα ηρέμησαν και η προσέλευση των υπόλοιπων φίλων της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα.

Επεισόδια σημειώθηκαν και εντός γηπέδου, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πετούσαν καθίσματα, διαφημιστικές πινακίδες, κροτίδες, ενώ έριξαν και βόμβα-μολότοφ, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να απαντούν με χρήση χημικών. Για αρκετή ώρα επικράτησε χάος εντός Πανθεσσαλικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα