20 Απριλίου 2024 / 9:04 πμ
20 Απριλίου 2024 / 9:04 πμ

Πρωτοφανής απειλή Τούρκου βουλευτή σε Καμμένο: Θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι!!!

από fimotro

Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Οζτούρκ Γιλμάζ, με πρωτοφανείς εκφράσεις επιτέθηκε κατά του Ελληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Σε δήλωσή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού» είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Έλληνας υπουργός θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι, εκεί που δεν θα το περιμένει», καθώς και ότι ο Έλληνας υπουργός «να προσέχει τα λόγια του».

Ο Οζτούρκ Γιλμάζ, ο οποίος είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη τουρκική Βουλή με αφορμή τα νησιά του Αιγαίου, επανήλθε στο θέμα προειδοποιώντας την Ελλάδα «να μην παίζει με την υπομονή της Τουρκίας».

«Μιλάτε για νησιά του Αιγαίου, πώς τα λένε; Κανείς δεν ξέρει. Η Ελλάδα κάνει επισκέψεις, χτίζει εκκλησίες, οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων, οι πρωθυπουργοί τους πηγαίνουν στα υπό κατοχή νησιά. Η συνέχιση της κατοχής είναι αποτέλεσμα της κρατικής πρακτικής. Όταν το CHP έρθει στην εξουσία, θα αποκαλύψουμε ένα προς ένα τα τουρκικά ονόματα των 156 νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο που ανήκουν στην Τουρκία και θα το διακηρύξουμε σε όλον τον κόσμο. Η Ελλάδα ας μη δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας, με το να κατέχει τα δικά μας εδάφη εκεί. Το ξαναλέω: Η Τουρκία δεν είναι μόνο η κυβέρνησή της, ο Έλληνας υπουργός θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι, εκεί που δεν θα το περιμένει. Αν κοιτάξει πίσω στην ιστορία, θα δει πολλά τέτοια παραδείγματα».

Ο Οζτούρκ Γιλμάζ ανέφερε μάλιστα ότι αντί να μιλάνε στον αέρα, πρέπει να περάσουν και σε πράξεις.

«Εμείς θα το κάνουμε, είναι χρέος μας. Εμείς πάνω στα δικά μας νησιά, νησίδες και βραχονησίδες δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν μπάρμπεκιου πάρτι και να κουνάνε το δάχτυλο στην Τουρκία. Αυτό ας το μάθουν όλοι!», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κάλεσε τον Πάνο Καμμένο «να προσέχει τα λόγια του».

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μπουλέντ Τεζτζάν, απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, είπε: «συστήνω στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας να αποφεύγει τις περιπέτειες, τους ενθουσιασμούς και τα παραληρήματα, σε αυτή την περιοχή πνέει ακόμη το πνεύμα του Κεμάλ Ατατούρκ».

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Καμμένος: «Μολών Λαβέ» – Τούρκος βουλευτής: «όπως ήρθαν θα φύγουν»

Με μία φράση του Κεμάλ Ατατούρκ απάντησε στο «Μολών Λαβέ» του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο Τούρκος βουλευτής και αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Ενγκίν Αλτάι.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος σε ομιλία του κατά την τελετή λήξης του έτους «Εφέδρων και Εθνοφυλάκων» αναφερόμενος στις δηλώσεις του Τούρκου Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για 18 νησιά που έχουν καταληφθεί από την Ελλάδα δήλωσε μεταξύ άλλων:”Η απάντησή μας αγαπητοί εθνοφύλακες είναι “Μολών Λαβέ”. Έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Έλληνες. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία μας”.

Η απάντηση λοιπόν του Τούρκου πολιτικού ήταν : «Ο Πάνος Καμμένος πρέπει να μάθει, του απαντάμε με την φράση που είχε πει ο Μεγάλος Ατατούρκ κατά την περίοδο κατοχής της Κωνσταντινούπολης: «όπως ήρθαν θα φύγουν».

Δείτε το βίντεο από τον Alpha

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα