20 Απριλίου 2024 / 2:18 πμ
20 Απριλίου 2024 / 2:18 πμ

Πρωτοφανές : δεν παραιτείται με τίποτα ο Φραγκιαδάκης της Εθνικής!

από fimotro

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια… Πνατελή μου στην Εθνική τράπεζα στην οποία ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου του ΤΧΣ, η οποία διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr, υπήρξαν εντάσεις και το γενικό συμβούλιο του Ταμείου υιοθετεί σκληρή γραμμή, επιμένοντας στην παραίτηση του Λ. Φραγκιαδάκη.

Σε περίπτωση που στο Δ.Σ. της ΕTΕ το οποίο θα συγκληθεί αύριο Τετάρτη, δεν υποβληθεί η παραίτηση τους διευθύνοντος συμβούλου, τότε το Ταμείο θα καταθέσει αίτημα για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Οι χαμηλοί τόνοι και η αναλόγου κλίματος ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα το βράδυ το ΤΧΣ φαίνεται ότι αποσκοπούν να αφήσουν τα περιθώρια στην Εθνική να αναδιπλωθεί, με αποφάσεις που θα είναι εναρμονισμένες με τις επιθυμίες του βασικού μετόχου (το ΤΧΣ ελέγχει 40%) ώστε να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κρίσης.
Στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΧΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «To Ταμείο θα προβεί σε ανακοίνωση των αποφάσεών του αύριο μετά το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα