23 Απριλίου 2024 / 11:06 πμ
23 Απριλίου 2024 / 11:06 πμ

Προϊόντα Ζύμης Ροδούλα: Οι συνταγές της γιαγιάς από την Ήπειρο που κατέκτησαν τον κόσμο

από fimotro

Η ιστορία της Ροδούλας είναι μια «νόστιμη» ιστόρια. Ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια στην Ήπειρο, σ’ ένα όμορφο σπίτι δίπλα στη λίμνη. Η γιαγιά ζύμωνε, τα εγγόνια περίμεναν πως και πως να ψηθεί η πίτα, οι μυρωδιές πλημμύριζαν το χώρο…

Τα χρόνια πέρασαν και με έντονες τις γευστικές αναμνήσεις της παιδικής τους ηλικίας, ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος, το 1999 δημιούργησαν ένα μικρό εργαστήρι για να εφαρμόσουν την πολύτιμη κληρονομιά.

Το μεράκι τους, η προσωπική φροντίδα και ο απόλυτος σεβασμός τους προς τον άνθρωπο, έκαναν γρήγορα την εταιρεία να ξεχωρίσει και η εξέλιξη της χρόνο με το χρόνο να είναι εντυπωσιακή.

Σήμερα η ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα.

Διαθέτει 2 μονάδες παραγωγής 6.000 τμ, 2 κέντρα διανομής Αθήνα & Θεσσαλονίκη, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, 40 αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα, εξαγωγές σε περισσότερες από 14 χώρες σε όλο τον κόσμο, διεθνείς πιστοποιήσεις και βραβεία, σταθερές συνεργασίες με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού, σε πρώτες ύλες, ενώ η μεγάλη και δυναμική ομάδα εργαζομένων, στελεχών και ειδικών επιστημόνων, είναι τα θεμέλια της και ο ακρογωνιαίος λίθος της.

Με διαβατήριο τα κορυφαία προϊόντα της, η Ροδούλα ΑΕ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ευρωπαϊκή αγορά (Ιταλία, Ρουμανία, Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία και Ολλανδία). Στη Μέση Ανατολή με κέντρο το Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα). Και στην απαιτητική αγορά της Αμερικής (Η.Π.Α. και Καναδά).

Είναι γνωστό πως η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά, προσπάθεια, προσήλωση στους στόχους και φυσικά ταλέντο και η Ροδούλα το’ χει!

…γεύσου το ταλέντο της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα