16 Απριλίου 2024 / 4:34 μμ
16 Απριλίου 2024 / 4:34 μμ

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του με καραμπίνα στην Κέρκυρα

από fimotro

Την προφυλάκιση του 62χρονου τέως αστυνομικού, που ομολόγησε το θανάσιμο τραυματισμό της 56χρονης συζύγου του, αποφάσισε αργά χθες απόγευμα ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, μετά τη πολύωρη σημερινή ανάκρισή του.

Ο 62χρονος συζυγοκτόνος, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, όταν μετά από διαπληκτισμό με την σύζυγο του, στο σπίτι τους στο δημοτικό διαμέρισμα Χλωματιανών Κέρκυρας, την πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.

Σοκ στην Κέρκυρα: Σκότωσε τη σύζυγό του γιατί βγήκε με τις φίλες της για τη μέρα της γυναίκας

Συγκλονίζει την Κέρκυρα η οικογενειακή τραγωδία όπου ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγο του.

Ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του, μετά από έναν καβγά.

Σύμφωνα με πηγές του οικείου περιβάλλοντος, η άτυχη γυναίκα είχε βγει το προηγούμενο βράδυ με τις φίλες της για να γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας.

Οταν γύρισε στο σπίτι, ακολούθησε καυγάς που κατέληξε στον θανάσιμο πυροβολισμό.

Ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός μετά την πράξη του παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του. Η 56χρονη Α.Κ. είχε δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, το ίδιο και ο 62χρονος. Μάλιστα ένα από τα δύο παιδιά της, που κατοικούσε στον πάνω όροφο, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, σκαρφάλωσε με σκάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού και έσπασε το τζάμι για να μπει μέσα, όπου βρήκε τη μητέρα του νεκρή.

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί, στο σπίτι του ζευγαριού, στην περιοχή Αλευροπάρι στη νότια Κέρκυρα.

Oι φίλες της 56χρονης είπαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του και μάλιστα εκείνη, είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της απειλούσε ότι θα την σκοτώσει!

Πληροφορίες λένε ότι ο πρώην αστυνομικός μετά το φονικό είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, τον αποθάρρυνε και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του.

Το δελτίο τυπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας αναφέρει:
Συνελήφθη, σήμερα (09-03-2018) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα ο 62χρονος, σήμερα το πρωί, στo Δ.Δ Χλωματιανών Κέρκυρας, διαπληκτίστηκε αρχικά με την 56χρονη σύζυγο του στην κατοικία τους και στην συνέχεια την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Ο 62χρονος μετά από λίγη ώρα, παρουσιάστηκε εκούσια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, όπου και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο ο 62χρονος πυροβόλησε την 56χρονη.


Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.
Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας .

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα