25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Προφυλακίστηκε ο μακελάρης της Φλόριντα (βίντεο)

από fimotro

Ενώπιον της δικαιοσύνης με ψυχρό βλέμμα βρέθηκε ο 19χρονος που αιματοκύλησε σχολείο στην Φλόριντα των ΗΠΑ και σκόρπισε τον θάνατο με 17 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Στην σύντομη παρουσία του στη δικαστική αίθουσα, ντυμένος μια πορτοκαλί φόρμα φυλακής, με τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες και το βλέμμα του κατεβασμένο, ο Νίκολα Κρουζ είπε μόλις μια φράση: «Μάλιστα κυρία», όταν ο δικαστής του ζήτησε να επιβεβαιώσει το όνομά του.

Εν τω μεταξύ, πράκτορας του FBI παραδέχτηκε ότι η ομοσπονδιακή αστυνομία είχε προειδοποιηθεί πέρσι για ένα «δυσοίωνο» σχόλιο που είχε γράψει στο διαδίκτυο ο 19χρονος, αλλά δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Νίκολας Κρουζ επέστρεψε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο σχολείο απ’ όπου είχε αποβληθεί και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 17 ανθρώπους.

Ο Κρουζ συμμετείχε στις δραστηριότητες μιας πολιτοφυλακής λευκών εθνικιστών στη Φλόριντα, όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της σήμερα. «Είχε κάποια ανάμιξη με τον πυρήνα της Republic of Florida του Κλιαργουότερ, κάποια στιγμή» είπε ο Τζόρνταν Τζέρεμπ, μιλώντας τηλεφωνικά στο πρακτορείο Reuters.

Σκότωσε 17 άτομα λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Η ερωτική αντιζηλία ήταν αυτή που, όπως φαίνεται, όπλισε το χέρι του 19χρονου Νίκολα Κρουζ στη Φλόριντα.

Ο 19χρονος μακελάρης πήρε το ημιαυτόματο όπλο του και αφού ενεργοποίησε τον συναγερμό πυρκαγιάς στο Λύκειο του Πάρκλαντ για να προκαλέσει περισσότερα θύματα, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σκοτώνοντας 17 άτομα και τραυματίζοντας 15 ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα