25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Προφυλακίστηκε ο Αλβανός εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου…

από fimotro

Φωτογραφίες των δραστών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τον IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

Ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και για παράβαση των νόμων για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Στη δημοσιότητα ωστόσο, δόθηκε φωτογραφία και του συνεργού του, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, διέφυγε στην Αλβανία.

Πρόκειται για τον (επ.) MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του – η οποία διήρκησε ελάχιστα -φέρεται να ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του επιβεβαιώνοντας την κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος δεν συνοδεύονταν από δικηγόρο και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων.

Ο 32χρονος, ο οποίος είχε παραβιάσει την άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Κασσάνδρας, συνελήφθη στην Πάτρα όπου αναζήτησε καταφύγιο μετά τη δολοφονία πριν από περίπου 20 ημέρες στην οδό Ασκληπειού.

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά πέντε Αλβανοί.  Οι τρεις  ηθικοί αυτουργοί, έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης, έχουν κατηγορηθεί από κοινού για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Όπως είπε ο 32χρονος δολοφόνος, οι τρεις ηθικοί αυτουργοί, με τους οποίους είχαν γνωριστεί στη φυλακή, τού ζήτησαν να προειδοποιήσει τον Ζαφειρόπουλο. Αυτοί κατά τον δολοφόνο είχαν λάβει εντολή να σκοτώσουν τον δικηγόρο του Δημοσίου στην υπόθεση της Energa, Γιώργο Αντωνόπουλο, στην Παλαιά Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 32χρονος ονομάζεται (επ.) IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, και γεννήθηκε το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

Φωτογραφίες από τα ευρήματα:

Οι φωτογραφίες των εκτελεστών
Οι φωτογραφίες των εκτελεστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα