29 Μαρτίου 2024 / 12:07 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:07 πμ

Προφυλακίστηκε και η Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού που δολοφονήθηκε άγρια

από fimotro

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 37χρονος άντρας από τη Βουλγαρία ο οποίος κατά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης Λασιθίου ομολόγησε ότι μόνος αυτός, χωρίς συνεργό, δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό Χριστόδουλο Καλαντζάκη το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα Πιλαλήματα Σητείας.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε και η 38χρονη σύζυγος του θύματος, μετά την απολογία της στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος εμφανίστηκε με σκυμμένο το κεφάλι λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στον ανακριτή Λασιθίου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Γιάννη Μανδελένη ο οποίος να σημειωθεί ότι ορίστηκε αυτεπάγγελτα από την πολιτεία καθώς κανείς δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπεράσπιση του ζευγαριού των εραστών.
Στη διάρκεια της δίωρης απολογίας του, ο αστυνομικός από τη Βουλγαρία παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 38χρονη ομοεθνή του και σύζυγο του δολοφονημένου γιατρού, για ένα χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών ότι ο 62χρονος καρδιολόγος που στο μεταξύ είχε μάθει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του, έστειλε απειλητικό γραπτό μήνυμα στον εραστή της, απειλώντας τον ίδιο αλλά και το παιδί του που ζει στη Βουλγαρία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μήνυμα στο κινητό εστάλη στις 14 του περασμένου Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα