28 Μαρτίου 2024 / 10:35 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:35 πμ

Προτελευταία στροφή των ομίλων

από fimotro

Ωραίο είναι το ΣΚ με τα μεγάλα πρωταθλήματα. Έχεις ποικιλία επιλογών, μπορείς να δεις μπάλα και να παίξεις νόμιμο στοίχημα από το πρωί ως το βράδυ. Αλλά σαν το Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει. Τρίτη και Τετάρτη για εμάς που γουστάρουμε αυτό το άθλημα έχει “θεία λειτουργία”.

Στον 5ο όμιλο δύο ομάδες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Η ΤΣΣΚΑ με 2 βαθμούς θα δώσει τα ρέστα της στη Μόσχα με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν για την οποία ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι αρκετός έπειτα από τη νίκη στο Λονδίνο. Η Τότεναμ πάει στο Μονακό για να πάρει ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων αλλά και για να ρεφάρει για την ήττα από τη Λεβερκούζεν. Αν δεν κερδίσουν οι “σπερς”, θα έχουν ελάχιστες, ίσως και καθόλου ελπίδες την τελευταία αγωνιστική.

Ο 6ος όμιλος είναι πολύ πιο ξεκάθαρος. Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού έκανε το 2 στα 2 με τη Σπόρτινγκ, ενώ η Ρεάλ γκέλαρε με ισοπαλία στη Βαρσοβία. Τώρα οι Βεστφαλοί υποδέχονται τη Λέγκια στο πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι τους, ενώ η βασίλισσα πηγαίνει στην Πορτογαλία έπειτα από το σπουδαίο διπλό της επί της Ατλέτικο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στον 7ο όμιλο η πρόκριση έγινε υπόθεση για 3 ομάδες. Τελευταία και καταϊδρωμένη με μηδέν βαθμούς η Μπριζ παίζει περισσότερο για την τιμή των όπλων στο “Κινγκς Πάουερ” κόντρα σε μια Λέστερ που πολύ δύσκολα θα χάσει την 1η θέση του γκρουπ. Στο άλλο ματς θα γίνει σφαγή γιατί η Κοπεγχάγη έχει 5 βαθμούς και κυνηγάει την Πόρτο που έχει 7. Το παιχνίδι διεξάγεται στη Δανία και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξή του.

Παρόμοια κατάσταση και στον 8ο όμιλο με τις δύο πρώτες να έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο προβάδισμα. Η Σεβίλλη έχει “καθαρίσει” την πρόκριση με 10 βαθμούς και υποδεχόμενη την Γιουβέντους, που έχει 8, πάει να “κλειδώσει” και την πρωτιά του γκρουπ. Η Λυών για να μπορεί να ελπίζει για την επόμενη φάση θα πρέπει να περάσει από το Ζάγκρεμπ. Η δε Ντιναμό μόνο με νίκη θα έχει πιθανότητες για την 3η θέση και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, αφού θα πλησιάσει στον πόντο τους Γάλλους.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα