20 Απριλίου 2024 / 8:39 πμ
20 Απριλίου 2024 / 8:39 πμ

Προσεκτικός ο Τσακαλώτος – Έχει αντιληφθεί ότι η σκανδαλολογία δεν βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον Ε. Τσακαλώτο δημοσιεύουν σήμερα Τα Νεα του Σαββατοκύριακου.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας  ο Τσακαλώτος έχει ήδη στείλει ηχηρό μήνυμα στον Τσίπρα, με τρεις βασικές επισημάνσεις του: α) στέλνουμε κόσμο στη Χρυσή Αυγή με τη συνεχή σκανδαλολογία, όπως ανέφερε στην πλέον πρόσφατη παρέμβασή του, προ τριημέρου από τον Πειραιά και παλαιότερα όταν είπε β) το Μνημόνιο μας δεσμεύει με νέα μέτρα το 2018 αν έχουμε απόκλιση και γ) σε κάθε συμφωνία υπάρχουν και πράγματα που στενοχωρούν τον ελληνικό λαό. Ειδικά η πρώτη διαπίστωση επιβεβαιώνεται από το ότι παρά την σκανδαλολογία με τη Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν βοήθησε καθόλου τον ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο ουσίας και δημοσκοπήσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κίνηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου να αποδομήσει σημεία της στρατηγικής του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την ομιλία του, εν μέσω μεγάλης έντασης, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, ήταν χαρακτηριστική και είχε σαφές σήμα. Ο υπουργός Οικονομικών έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο ότι κινείται αυτόνομα και σε πολλά θέματα διαφοροποιείται με ένταση από τον Τσίπρα, έχοντας και ως πολιτικό ιμάντα την εσωκομματική ομάδα των 53.

Ο Τσακαλώτος έχει ήδη στείλει ηχηρό μήνυμα στον Τσίπρα, με τρεις βασικές επισημάνσεις του: α) στέλνουμε κόσμο στη Χρυσή Αυγή με τη συνεχή σκανδαλολογία, όπως ανέφερε στην πλέον πρόσφατη παρέμβασή του, προ τριημέρου από τον Πειραιά και παλαιότερα όταν είπε β) το Μνημόνιο μας δεσμεύει με νέα μέτρα το 2018 αν έχουμε απόκλιση και γ) σε κάθε συμφωνία υπάρχουν και πράγματα που στενοχωρούν τον ελληνικό λαό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα