23 Απριλίου 2024 / 10:42 μμ
23 Απριλίου 2024 / 10:42 μμ

Προσγειώθηκε στην Πόλη ο Ολυμπιακός…

από fimotro

Στην αγαπημένη του Πόλη, εκεί που το 2012 πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Το τσάρτερ που διέθεσε η χορηγός της διοργάνωσης στην αποστολή προσγειώθηκε με μικρή καθυστέρηση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και εν μέσω χλιαρών χειροκροτημάτων από τους επιβάτες.  Ανάμεσα σε αυτούς σε σχέση με προηγούμενα Final Four δεν υπήρχαν πολλά συγγενικά ή αγαπημένα πρόσωπα των παικτών, πιθανώς λόγω και του φόβου που υπάρχει για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία. Πιο… αισθητές απουσίες αυτές της οικογένειας Σπανούλη (άλλωστε η σύζυγός του, Ολυμπία, είναι έγκυος) και της οικογένειας Λοτζέσκι (ο οποίος ακολούθησε την αποστολή μαζί με τον έτερο τραυματία Χάκετ).

inner

Ο Τούρκος πιλότος δεν έκανε καμία αναφορά στο γεγονός ότι μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού. Ίσως να ήταν φίλος της Φενέρμπαχτσε και να απέφυγε να ευχηθεί καλή επιτυχία. Οι παίκτες, που «σκότωσαν» το χρόνο τους στη διάρκεια της πτήσης άλλοι χαλαρώνοντας κι άλλοι ακούγοντας μουσική, παρέλαβαν τις αποσκευές τους και αφού γλίτωσαν την ταλαιπωρία των εξονυχιστικών ελέγχων που γίνονται εσχάτως στα τουρκικά αεροδρόμια επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της διοργάνωσης.

inner

Αυτό είχε πάνω του μια τεράστια επιγραφή Final Four Glory. Άλλωστε και ο Ολυμπιακός πήγε στην Πόλη για τη δόξα.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης (sport-fm.gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα