29 Μαρτίου 2024 / 12:46 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:46 μμ

Προς τη ΝΔ οδεύει η Άννα Διαμαντοπούλου!

από fimotro

Σε προχωρημένες συζητήσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η επικεφαλής του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου.
Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν την κ. Διαμαντοπούλου να συζητά ειδικότερα το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στα γαλάζια ψηφοδέλτια και δη στη Β’ Αθηνών, όπου εκλέγεται και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οπως γράφει το NEWS247, το φλερτ της ΝΔ με την κ.Διαμαντοπούλου ήταν εμφανές εδώ και καιρό. Ο πρόεδρος της ΝΔ και η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχαν βρεθεί μαζί τελευταία φορά την περασμένη Δευτέρα σε εκδήλωση της Διανέωσις στη Θεσσαλονίκη. Κυριάκος Μητσοτάκης και Άννα Διαμαντοπούλου είχαν όμως συνυπάρξει στις 12 Σεπτεμβρίου στο πάνελ της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Αβραντίνη, «Εκπαίδευση: Ελεύθερη επιλογή ή μια γάτα που γαβγίζει;», από όπου επιτέθηκαν στην κυβέρνηση για το «ξήλωμα» της μεταρρύθμισης στα πανεπιστήμια επί των ημερών της υπουργού παιδείας του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα