28 Μαρτίου 2024 / 3:01 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:01 μμ

Προπονητής και καθηγητής συνελήφθησαν για ασέλγεια κατά ανηλίκων!

από fimotro

Ένας 47χρονος προπονητής πάλης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής πάλης, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης αθλήτριας συλλόγου της Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή, απ’ όπου, μετά την απολογία του, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Στη δεύτερη υπόθεση, πάλι στην Αττική, συνελήφθη 29χρονος, που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 29χρονος ο οποίος παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, στο πλαίσιο ενισχυτικής διδασκαλίας, στην οικία ανήλικου αγοριού, κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Ο δράστης, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα