29 Μαρτίου 2024 / 12:50 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:50 πμ

Προπονητής για γέλια – Ούτε τον Λεβαδειακό δεν μπόρεσε να κερδίσει!

από fimotro

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος έφερε τον Γκαρθία στον Ολυμπιακό, όποιος τον έφερε όμως, πρέπει να αλλάξει επάγγελμα! Όπως πολύ σωστά αποδίδει το ρεπορτάζ του sport-fm: Ολυμπιακός… άξιος της μοίρας του! Σπαταλώντας ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο στο να… ψάχνεται στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, αλλά και τις δεκάδες ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο, η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία έμεινε στο 1-1 με τον σκληροτράχηλο Λεβαδειακό και, ουσιαστικά, απώλεσε τις όποιες ελπίδες της για τίτλο. Μία, πραγματικά… γκέλα ολκής για τους «ερυθρόλευκους», ειδικά αν δικαιωθούν, τελικά, στο Διαιτητικό Δικαστήριο και πάρουν πίσω το -3 από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ζημιά για τους Πειραιώτες, μάλιστα, είναι διπλή, καθώς, με την ισοπαλία στη Βοιωτία, «έδωσαν» το πλεονέκτημα για τη 2η θέση και το Champions League στον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να είναι, πλέον, στο +1 για… σεντόνι -περιμένοντας, βέβαια και εκείνος τις οριστικές δικαστικές αποφάσεις.
Μόλις στο 4′, ο Νιασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο α’ μέρος, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά στο β’, ισοφαρίζοντας γρήγορα (49′) με τον Ανσαριφάρντ (ήταν σε θέση οφσάιντ), αλλά μέχρι εκεί ήταν…

Πώς έπαιξε

inner
Περισσότερα σε λίγο…

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Φαβάρο, Μοϊσέ Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (92′ Καραχάλιος), Σαβαντογκό (69′ Καλτσάς), Σουμπίνιο (68′ Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς (65′ Σεμπά), Μάριν (46′ Φορτούνης), Μιραλάς (86′ Τζούρτζεβιτς), Οτζίτζα Οφόε, Ανσαριφάρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα