23 Απριλίου 2024 / 4:20 μμ
23 Απριλίου 2024 / 4:20 μμ

Που βρίσκεται ο Γιάννης Δραγασάκης;

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αγαπητό Fimotro,

Εντύπωση προκαλεί το τελευταίο διάστημα η απουσία του αντιπροέδρου και κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ από το πολιτικό προσκήνιο Γιάννη Δραγασάκη. Ενώ η χώρα βρίσκεται στη δίνη της φτωχοποίησης και οδηγείται στο άγνωστο, δεν εμφανίζεται δημόσια να υπερασπιστεί την κυβέρνηση του. Δεν πήγε ούτε στη βουλή για τη συζήτηση διαπλοκής και διαφοράς.

Συμβαίνει κάτι με τον αντιπρόεδρο; Κρατάει αποστάσεις από τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα, η εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το Μαξίμου την διακυβέρνηση της χώρας, και την αξιολόγηση που καθυστερεί;

Είναι γεγονός, ότι το ρόλο υπεράσπισης της κυβερνητικής πολιτικής έχουν αναλάβει(εκτός του κυβερνητικού νεοσσού) απλοί βουλευτές οι οποίοι καθημερινά προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο για την ορθότητα των κυβερνητικών αποφάσεων. Κυρίως εμφανίζονται κάτι άσφαιρα 45ρια κρότου λάμψης με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Όπως οι βουλευτές Ζαχαριάδης, Ρήγας, Βέτας κ.ά.

Ο Γιάννης Δραγασάκης είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα της αριστεράς, με σοβαρό λόγο και γνώσεις. Φαίνεται όμως ότι οι «νεοσσοί» του Μαξίμου του έχουν κλείσει την πόρτα και προσπαθούν να τον απομονώσουν.

Θυμάμαι τον αείμνηστο Δημήτρη Γερμίδη φίλο, διοικητή της Εθνικής Τράπεζας τη δεκαετία το ΄90 με πόσο θαυμασμό και θερμά λόγια μιλούσε για το προσωπό του που τον γνώριζε σαν συμφοιτητή του και φίλο.

Τώρα η κυβέρνηση είναι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ και των καταληψιών της δεκαετίας του ΄90 με απροσδιόριστο προσανατολισμό. Όποιος αντιδρά η διαμαρτύρεται μπορεί να ακούσει ακόμα και από υπουργικά χείλη: «Τραμπούκε…αντε πήγαινε από δω ρε…. Μ….» είναι και αυτός ένας σύγχρονος τρόπος αντίδρασης των Συριζαίων πολιτικών.

Βλέπετε δεν είναι μόνο ο Πολάκης καλή του ώρα! Αυτό θα πει πολιτικός πολιτισμός με τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ! Τι θα δουν τα μάτια μας ακόμα ούτε ο θεός γνωρίζει με αυτούς που έχουμε μπλέξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα