28 Μαρτίου 2024 / 1:04 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:04 μμ

Πολύτεκνος πατέρας σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στα Κρέστενα

από fimotro

Από το όχημα που ήταν η ίδια του ζωή, το τρακτέρ, προδόθηκε χθες το μεσημέρι ο 44χρονος Δημήτρης Παρασκευόπουλος από τα Μακρίσια, βρίσκοντας τραγικό θάνατο λίγο μετά τις 1:30μ.μ. σε αγροτική περιοχή των Μακρισίων.

Ο άτυχος Δημήτρης οδηγούσε το τρακτέρ του σε αγροτικό δρόμο στη θέση «Κολοβή», όταν από άγνωστη αιτία το όχημα εξετράπη δεξιά από την πορεία του και έπεσε σε ελαιοπερίβολο –ένα μέτρο περίπου χαμηλότερο- με συνέπεια να «τουμπάρει» και να καταπλακώσει τον άτυχο Δημήτρη.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα στους αγρούς τους, οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί. Παρά το αρχικό σοκ, κατάφεραν με τη βοήθεια ενός «γκρέιντερ» να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα, ειδοποιώντας ταυτόχρονα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο του δυστυχήματος συγκεντρώθηκε πλήθος πολιτών, που αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν πώς μέσα σε μια στιγμή έφυγε από το ζωή πρόωρα ο Δημήτρης, αφήνοντας πίσω πέντε ανήλικα παιδιά. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Κρεστένων

Το θλιβερό μαντάτο βύθισε το πένθος τα Μακρίσια αλλά και τα γύρω χωριά, καθώς ο 44χρονος Δημήτρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του. Παντρεμένος με τη Μαρία Ζεκυριά από το Καλλίκωμο πριν από 14 χρόνια, είχε αγαπούσε πολύ τα παιδιά και είχε αποκτήσει μαζί της πέντε, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας από ενός έτους μέχρι δεκατριών. Όπως τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» συντοπίτες του 44χρονου Δημήτρη, ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη και επαγγελματία.

Εργατικός και ακούραστος, αγαπούσε τη γη και ασχολούνταν από πολύ μικρός με αγροτικές εργασίες, και ήταν από τους πρώτους –αν όχι ο πρώτος- που εγκαινίασαν τη χρήση τρακτέρ και θεριζοαλωνιστικών μηχανών σε ευρεία κλίμακα. Παραγωγοί της περιοχής τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» ότι θεωρούνταν από τους πιο έμπειρους οδηγούς και επαγγελματίες της περιοχής, για αυτό και όλοι επιθυμούσαν τη συνεργασία μαζί του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1972 η οικογένεια είχε βυθιστεί ξανά στο πένθος από την ίδια αιτία, καθώς ο θείος του άτυχου Δημήτρη είχε βρει τραγικό θάνατο από παρεμφερές δυστύχημα με φορτωτή. Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: patrisnews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα