18 Απριλίου 2024 / 7:32 μμ
18 Απριλίου 2024 / 7:32 μμ

Πολάκης κατά ΜΜΕ και δημοσιογράφων με αφορμή τον Πικραμμένο

από fimotro

«Παπαγαλάκια» αποκαλεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπολύοντας επίθεση κατά του δημοσιογραφικού κόσμου με αφορμή την κάλυψη των γεγονότων για τα τεκταινόμενα στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Κατά την πάγια προσφιλή τακτική του ο κ. Πολάκης σχολιάζει τη δημοσιογραφική καλύψη των γεγονότων κατηγορώντας τα ΜΜΕ ως «ταϊσμένα απο ΚΕΕΛΠΝΟ νοβαρτις και αλλες φαρμακευτικές παπαγαλάκια σε συγχορδία σημερα για να καλύψουν την τεράστια ήττα που υπέστη χθες η πολιτική διαπλοκή των Σαμαροβενιζελων και των αδωνοστουρναραιων!!!!!»

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας διαφωνώντας με την προβολή από τα ΜΜΕ της αντίδρασης του Παναγιώτη Πικραμμένου κατά την ομιλία του στη Βουλή για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis και αντιστοίχως των ομιλιών του Αντώνη Σαμαρά και του Άδωνι Γεωργιάδη, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους λέει ότι «Εχει πέσει πείνα στα αφεντικά σας το ξέρουμε, αλλα τόσο ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ που σας εχει πιάσει εναντιον μας μαλλον σας χρειαζεται Ψυχιατρικη στήριξη. Μην σας νοιάζει, παρα το οτι δεν μπορειτε να φέρετε τα καβατζωμενα μαύρα απο εκει που ταχετε κρύψει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ!!!!»

«

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα