28 Μαρτίου 2024 / 11:39 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:39 πμ

Ποινική δίωξη για τρια πλημμελήματα ασκήθηκε στον Στ. Διονυσίου

από fimotro

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας ασκήθηκε στον Στέλιο Διονυσίου.

Ο τραγουδιστής παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί.

Χθες, ο ίδιος συνελήφθη διότι, σύμφωνα με τις Αρχές, προκάλεσε επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό.

Μέσα σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών στην Αθήνα συνέβη επεισόδιο-καρμπόν με αυτό που είχε ως πρωταγωνιστή τον Στέλιο Διονυσίου. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, υπάλληλος της Βουλής ήθελε να περάσει με το αυτοκίνητό της από την οδό Όθωνος καθέτως στη Λεωφόρο Αμαλίας, προκειμένου να εισέλθει στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Κοινοβουλίου.

Ωστόσο, είχε απαγορευθεί η διέλευση από το σημείο, καθώς βρίσκονταν σε ισχύ μέτρα για τη μετακίνηση επισήμου, στα οποία η οδηγός δεν θέλησε να υπακούσει, όπως και στις συστάσεις του τροχονόμου να ακολουθήσει άλλη πορεία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα οδηγός εξύβρισε τον τροχονόμο, ο οποίος ζήτησε ενισχύσεις απο την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Με εντολή του Φρούραρχου της Βουλής, η οδηγός κρατήθηκε από τους αστυνομικούς και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα