19 Απριλίου 2024 / 1:34 πμ
19 Απριλίου 2024 / 1:34 πμ

Ποινή φυλάκισης για Αλαφούζο και Θωμαΐδη!

από fimotro

Άλλη μία καταδίκη για τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Κυριάκο Θωμαϊδη, με φόντο την κατ’ εξακολούθηση παράνομη προβολή υλικού δικογραφίας, αλλά και την σπίλωση προσώπων μέσω αλλοίωσης στοιχείων και καταστάσεων.
Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ και ο παρουσιαστής της εκπομπής «Δίκη στον ΣΚΑΙ» Κυριάκος Θωμαίδης καταδικάσθηκαν, σήμερα, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και 4 μηνών και χρηματική ποινή για την πράξη της προσβολής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και για την πράξη της παραβίασης δικαστικής απόφασης για την τηλεοπτική εκπομπή “ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ”.
Επίσης σήμερα, με άλλη απόφαση του Δικαστηρίου, Αλαφούζος και Θωμαίδης καταδικάσθηκαν και σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή, πάλι για παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων για άλλη εκπομπή της εκπομπής “ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ”. Και στις δυο υποθέσεις μηνυτής ήταν ο εφοπλιστής και Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα