16 Απριλίου 2024 / 9:55 μμ
16 Απριλίου 2024 / 9:55 μμ

Ποικιλία η χαρά του παίκτη

από fimotro

Μάς αρέσει πάρα πολύ στοιχηματικά το σημερινό “κουπόνι”. Ο λόγος; Μπορεί να μην έχει πάρα πολλά ματς αλλά έχει για όλα τα γούστα. Δύο και καλά παιχνίδια για τη Σούπερ Λίγκα, άλλα τόσα για το Κόπα Άφρικα, Κόπα Ιτάλια και Κόπα Ντελ Ρέι, ενώ για όσους παίζουν μπάσκετ έχει κλασικά και Ευρωλίγκα.

Δες εδώ τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Για τη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός παίζει για τέταρτο σερί παιχνίδι στη Λεωφόρο. Αυτή τη φορά υποδέχεται τον Πλατανιά από τον οποίο έχασε πριν από λίγες εβδομάδες στα Χανιά. Σίγουρα αποτελεί μια ευκαιρία για ρεβάνς αλλά και για να αποδείξει ότι εκείνη δεν ήταν παρά μια κακή μέρα. Στο δεύτερο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τσην Τούμπα τον Λεβαδειακό. Ο δικέφαλος του βορρά θέλει να επανορθώσει για την ήττα από τον ΠΑΣ και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Στο Κόπα Άφρικα σειρά έχει η δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου. Η Σενεγάλη έχει πάρει κεφάλι σε αυτό το γκρουπ και με νίκη κόντρα στην Ζιμπάμπουε παίρνει από σήμερα την πρόκριση. Πιο “καυτό” είναι το άλλο ματς, καθώς η Αλγερία πρέπει να νικήσει την Τυνησία, με δεδομένο ότι στην τελευταία αγωνιστική συγκρούεται με τη Σενεγάλη και δεν έχει περιθώρια για απώλειες.

Δύο ζευγάρια αναμετρώνται απόψε για τους 8 του Κόπα ντελ Ρέι. Η κληρωτίδα είχε κέφια κι έφερε αντιμέτωπη τη Σοσιεδάδ με την Μπαρτσελόνα. Έτσι, οι Καταλανοί θα πρέπει να κοντραριστούν για δέυτερη φορά με Βάσκους για τον θεσμό, μετά τον αποκλεισμό της Μπιλμπάο την περασμένη εβδομάδα. Το πρώτο παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο “Ανοέτα”. Στο άλλο ματς η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Εϊμπάρ.

Για τους 16 του Κόπα Ιτάλια το ένα και μοναδικό ζευγάρι που έχει απομείνει με ανοιχτούς λογαριασμούς είναι το Ρόμα – Σαμπντόρια. Φυσικά το φαβορί είναι οι “τζιαλορόσι”, καθώς δεν υπάρχει επαναληπτικός και το παιχνίδι διεξάγεται στο “Ολίμπικο”.

Τέλος, η Ευρωλίγκα έχει απόψε στο πρόγραμμά της φοβερά ματς. Πρώτο και καλύτερο αυτό του Παναθηναϊκού μέσα στη Φενέρ. Οι “πράσινοι” με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από το διπλό στο ΣΕΦ πάνε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στο Μπαρτσελόνα – Εφές με τον Μπαρτζώκα να παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο του χαρτί. Αν δεν κερδίσει και απόψε, τότε μάλλον πρέπει να κουνήσει μαντήλι από τα playoffs. ΤΣΣΚΑ – Μπάμπεργκ, Μακάμπι – Ερυθρός Αστέρας και Μιλάνο – Γαλατά τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα