24 Απριλίου 2024 / 4:43 πμ
24 Απριλίου 2024 / 4:43 πμ

Ποιά είναι η Τσαπεκοένσε, η ομάδα της Βραζιλίας που βρισκόταν στη μοιραία πτήση

από fimotro

Η αποστολή της Τσαπεκοένσε βρισκόταν στο μοιραία αεροπλάνο που συνετρίβη στην Κολομβία, εκεί όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης θα έδινε τον πρώτο μεγάλο τελικό της ιστορία της.
Ο σύλλογος της Βραζιλίας, ο οποίος ιδρύθηκε το 1973, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, αποκλείοντας στα ημιτελικά την Σαν Λορέντσο από την Αργεντινή.
Η Τσαπεκοένσε αφού έδωσε μάχη για πολλά χρόνια στις χαμηλές κατηγορίες της χώρας, κατάφερε να πάρει την άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία το 2014 και έκτοτε διατηρούνταν σταθερά στο Brasileiro Serie A.
Εδρεύει στην πόλη Τσαπέο, στην πολιτεία της Σάντα Καταρίνα και έδρας της είναι το «Αρένα Κοντά», χωρητικότητας 22.600 θέσεων.
Στην πρώτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία τερμάτισε στην 14η θέση ενώ φέτος, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, βρισκόταν στην 9η θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας την καλύτερή της πορεία από το έτος ίδρυσής της.
Η Τσαπεκοένσε ταξίδευε στο Μεντεγίν προκειμένου να αγωνιστεί στον πρώτο μεγάλο τελικό της ιστορίας της, αντιμετωπίζοντας την Ατλέτικο Νασιονάλ στο πρώτο ματς του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Στην αποστολή της Τσαπεκοένσε βρίσκονταν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές:
Danilo, Follmann, Gimenez, Dener, Alan Ruschel, Caramelo, Marcelo, Filipe Machado, Thiego, Neto, Josimar, Gil, Sérgio Manoel, Matheus Biteco, Cleber Santana, Arthur Maia,Kempes, Ananias, Lucas Gomes, Tiaguinho, Bruno Rangel, Canela.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα